Okulumuz Hakkında

Zeytinova Beldesi Bayındır/İZMİR
 Fotoğrafı

VİZYON

Okulumuzu, Okul Paydaşlarımızla el ele vererek; *Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, * Eğitimdeki kalitesiyle adından söz ettiren, * Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle fark edilen, *AB normlarına eşdeğer eğitim olanaklarına sahip Bayındır’ın eğitimde en güçlü kurumlarından biri yapmaktır.

MİSYON

Bizler; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine fırsat tanımak ve onlara 21. Yüzyıl gereksinimlerine yanıt verecek becerileri kazandırmak için varız. Misyonumuz gereği amacımız; bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmesine,bu doğrultuda ailelerinin de eğitim etkinliklerine katılımlarına fırsat tanımaktır. Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılında TKY Yılın Kaliteli Ekibi değerlendirmesinde Okulumuz BİRİNCİLİK Ödülüne Layık Görülmüştür.

Öğretmen

KULLANILAMAZ DURUMDA

ADSL (1 Mbit)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

BAYINDIR İLÇE MERKEZİNE YAKLAŞIK 15 KM MESAFEDEDİR.

Yerleşim Yeri Bilgisi

BELDE